Wednesday 24 February 2010

Ztraceny dudlak

Vcera, kdyz jsem byla na prednasce ve waldorfske skole o vychove deti ;-) mel deti na starosti tatinek. Vecer byl jako kazdy jiny u nas. Po veceri vzal deti do koupelny a ja vyrazila. JENZE po pohadce nemohli najit dudlika. Alfie teda nakonec usnul, az kdyz jsem se vratila. Ale spal. Rano jsem nasla dudlika u Barbin v krabici :-)))
Rozhodla jsem se, ze uz mu ho davat nebudu, kdyz uz spal bez nej. Ted tam chudak nahore breci (jeste po obede spi - az 3 hodiny), ze chce dudu. Eliska mi toho dudlika ale znova schovala a uz ho nemuzu najit... no bude to jeste zajimave.
Je mi jasne, ze uz davno mel byt bez dudlika (ve skolce uz byl bez dudlika uplne). Ale namam na to srdce, to poslouchat jak tam nahore place. Eliska nikdy dudlika nemela, takze s oddudlikovanim nemam zkusenosti....
Snad to vydrzim :-(

21. dubna - musim si dopsat, jak to vsechno nakonec dopadlo ;-)
Dudlika nakonec Eliska znovu 'nasla' a dala mu ho zpatky. Dudlal nakonec jeste asi dalsi 2 mesice (musim rict, ze mel vzdy jen na spani) a nakonec jsme mu na rovinu rekli, ze dudlik uz NE a nic se nestalo... spi bez nej a vzpomene si na nej tak jednou za tyden....

2 comments:

  1. No vydržte matko. Byl by zbytečně zmatenej. Myslím na vás. Ale chápu, že ti to rve srdce. Jsou to takoví naši malí prďolíni. :o))

    ReplyDelete
  2. Diky, Stekni :-) No dnesni noc uz byla uplne normalni, jen s oslintanym pyzamem. A spal az do 9 (Eliska spi ze st na ct u tchyne a pak ji odvede i do skoly)
    A mas pravdu, byl by z toho akorat dalsi problem...

    ReplyDelete