Monday 29 March 2010

Zastera



Dneska je dodelavaci den, vsechno, co se mi tu mesice nekdy i roky valelo, jsem konecne dodelala :-)

Prvni je zastera, kterou potrebuju do nasi waldorfske skupiny pro maminky s detma - ta mi trvala 3 tydny. Mela jsem problemy se strojem. Mam ho uz skoro 11 let (prvni vec, na kterou jsem si po svatbe usetrila) a jeste jsem ho necistila - jak podotkl muj mily manzel. Ja jsem takova zbrkla svadlena - vzdycky ukoristim pul hodiny nebo hodinu mezi varenim a domacnosti a chci casu maximalne vyuzit a SIT (ne se hrabat ve stroji ;-) ) Tak se manzel slitoval (byla jsem pekne vztekla, nic jineho mu nezbyvalo) a vycistil mi ho a sesteloval.

Druhy je vysivany polstar. Ac mi to mozna nebudete verit - ten polstar jsem vysila asi za mesic (po narozeni Alfieho). Co mi trvalo 2 ROKY - bylo usit z toho povlak.... Polstar mi dala tchyne k Vanocum. Vybrala mi ho ke kreslu. Opravdu je to dohromady moc pekne. Kreslo je moje nejoblibenejsi misto u nas doma. Kdyz si tam sednu, deti mi zacnou nosit knizky a cteme si tam. Slouzi take jako zaclona. Mam za nim schovane moje latky, vlnu. No proste 'neporadek', ktery se jinam nevejde ;-)

1 comment:

  1. NO ty jsi opravdu geniální. :o)
    Umíš nádherné věci. Já tě fakt obdivuju. )
    A sorry, ale připomínáš mi mého syna. Ten nespočte jednoduchý úhel, ale jak se to zkomplikuje a jsou k tomu osy a blbiny a milion dalších věcí, tak počítá a rýsuje jak drak!
    No a ty vyšíješ za měsíc a se strojem ti to trvá dva roky. :o))) Já se tak nasmála.

    ReplyDelete