Friday 23 March 2012

Konecne jaro/ Finally spring





Cim jsem starsi, tim se kazdy rok tesim vic na jaro. Leden a unor jsou pro mne utrpenim, ale s breznem jakoby do mne vstoupila nova energie. Zacala jsem pripravovat zahradku, sit, psat eseje do skoly a odlepovat tapety v jidelne. Uz posledni mistnost s tapetama. Bohuzel to jde tezko, pulka mistnosti ma tapety nalepene primo na zed, bez spodniho papiru. Do toho deti trosku marodi - nic vazneho, nastesti. Takze: Jaro, vitej :-)

As I get older I seem to look forward to spring with more intensity. I hate January and February but feel full of energy in March. I have started preparing the garden, seeds, more sewing, studying and stripping the last room in the house with hideous wallpaper. Unfortunately, there is no lining paper in half of the room so it is very hard to get off.
So: Spring welcome :-)

2 comments:

  1. Naprosto chápu nechuť v zimních měsících a novou vlnu inspirace/energii až nastoupá veselejší měsíc březen. Mám to hodně podobně.:) Tak přejí dále mnoho sil a radostí, ať Vám ty tapety pěkně odlepují - pamatují si tu dřinu z dřívějších let. Zdravím! Ellen

    ReplyDelete
  2. Tapety jsou piplačka :(, ale vy to dáte..jaro vás koukám povzbudilo jak se patří. Taky se probouzíme...

    ReplyDelete