Thursday 23 February 2012

Obaly na skicaky/ Sketchbook covers


Jelikoz ted bydlime na vesnici (bez obchodu) a ja nejsem moc dobry planovac, casto se mi stane, ze potrebujeme narozeninovy darek na posledni chvili... a tak musim vyrabet darecky kolikrat par hodin pred oslavou ;-) Tentokrat se nam jich seslo vice a tak jsem pouzila stejny napad jako na obal na foto album. Jen jsem tam udelala jeste pouzdro na tuzky. Vse jsem podlozila nazehlovacim vlizelinem a pouzila jsem ruzne zbytky latek a masli. Tak doufam, ze sklidi uspech :-)

As we live in a village now (so one needs to plan ahead when in town/ shop) and I'm not a very organised person, it often happens that I have to make a last minute gift a few hours before a party.. These covers are easy to make - I used the same idea as for the photo album cover - and quick. I ironed interfacing on the back of all the fabric and used ribbons I had at home. Hopefully the children will like them ;-)

3 comments:

  1. Kami, taková situace (dobře to znám) si žádá činy! Poradila sis parádně. Obaly jsou moc hezké, stylové!
    Moc zdravím, Helena

    ReplyDelete
  2. Kami..že váháš :). Tak se ti svěřím, že se mi kamarádka nabídla dlouhodobě zapůjčit šicí stroj. Je to nějaká porevoluční podpultovka z NDR :)..typuji Lucznik..Veritaska byla myslím naše. Leží prý naprosto nevyužit několik let ve sklepě. Tož sa ukáže, jestli jsem vůbec schopná něco dát dohromady. Líbí se mi tu ty tvoje taštičky..máš nějaký střih nebo to prostě dáš od oka?

    ReplyDelete
  3. Helenko a Mijo, diky :-)
    Mijo, urcite ten stroj vytahnete ze sklepa!!! Chudak ;-) Ja ty tasky delam podle talire a mezi latky davam vatelin, aby pekne drzely. Vykoukala jsem to onehda na Soule Mama a ta to taky nekde nasla.... Tak do toho!!!!

    ReplyDelete