Tuesday 23 November 2010

Troska predvanocniho tvoreni





Jde mi to momentalne hodne ztezka, neco, co delam hodne rada uz od detstvi... ale nastesti mam deti a manzela, kteri mi hodne pomahaji.

Moc vam vsem dekuju za mila slova a ze mate radi moje recepty. Budu se snazit ted prispivat casteji.

Mam hodne planu, snad bude i nalada a cas..... pristi stredu mam deadline na esej a pak uz se to snad prolomi.

Zatim jsem usila vanocniho andela a sadu na prostirani a objednala veci na vanocni 'crackers' - je to takova anglicka zvyklost. Takze se s Eliskou peru o rolicky z toaletniho papiru (hotovy poklad pro kreativce) :-D Navod je tady (a ostatne i hodne inspirace, pokud vanocni darky radi vyrabite): Victorian Christmas
Teda, oni se ty crackers daji koupit.... ale znate me ;-) je to drahe a plne blbosti, co se hned vyhodi. A ja mam rada recyklovane, aspon z casti a s necim aspon trochu 'uzitecnym' uvnitr!

2 comments:

  1. Moc se ti to povedlo, já teď trochu spekuluji nad výběrem šicího stroje (jinak pro info..neumím šít :DD). Ráda bych si nějaký pořídila a naučila se minimálně založit kalhoty. Jsme taková rodina menšího vzrůstu..krom toho pokud by to jen trochu šlo, ráda bych si ušila právě ubrus, závěsy apod....tak uvidíme. Hezké přípravy na svátky. Taky se těšíme.

    ReplyDelete
  2. Ahoj, anděl je - božský! Mě tvořivá nálada chytne v obvykle nejnvehodnější dobu, co se narodila Fáňa ji mám denně. S Nat aspoň plácám plastelínu a malujeme. A když si tak čtu Mijin příspěvek, musím se pochlubit, po letech mám-nemám, stejně neumím šít, ale aspoň ty kalhoty (jen 1 jsem koupila kalhoty a nemusela zkracovat)jsem si koupila šicí stroj - Singer family. Už se moc těším. Jen tak dál Kami, máš krásné věci. Z

    ReplyDelete