Wednesday, 24 November 2010
Salat z ruzickove kapusty
Opet neco trosku jineho, ale moc dobreho :-)
- 50g liskovych orisku
- 150g ruzickove kapusty
- nastrouhana slupka z jednoho citronu
- stava z pulky citronu
- 1 lzicka cerstveho tymianu
- spetka chilli supinek
- 1-2 lzice olivoveho oleje
- 80g cerstveho koziho syra (ja jsem nedavala neb ho nejime)
- sul a pepr
Orisky dame opect do trouby vyhrate na 180C (asi 9-11 minut). Pokud opekame orisky ve slupce - po upeceni je zabalime do ciste uterky a protreseme/ pomackame je, aby se sloupla slupka.
Ruzickovou kapustu nakrajime na tenka kolecka a smichame s olejem, tymianem, citronem (proste se vsim ostatnim)... a pridame orisky. Dobre promichame.
Moooc dobre a prave v sezone :-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment