Friday 7 May 2010

Jako po flamu....

... se dnes citim. Vcera jsme s Danielem sledovali vysledky voleb az do 1 hodiny rano. Na takove ponocovani nejsem uz vubec zvykla;-) Prvni vysledky se dle odhadu meli objevit kolem 10:40 - je par obvodu, ktere soutezi, kdo bude prvni v pocitani. Ale meli oproti odhadum zpozdeni. Pry volilo vice lidi, nez cekali. Pak zacali pronikat do zpravodajstvi zpravy o zavrenych volebnich stanicich s lidmi venku. Nekde jim dosly volebni karty, jinde nezvladli mnozstvi volicu!!!!!!! Takze nekteri lide proste do 10 hodin, kdy se volby uzavrely, neodvolili.... U nas v Hackney nekteri volici odmitli opustit vlebni stanici bez odvoleni, tak tam preckali noc. No proste Kocourkov hadr.
Ve voleni tu meli takovy neporadek, ze ja jsem dostala volebni kartu do narodnich voleb i kdyz smim volit jen do mistnich. Clovek si tam prijde jen z kusem papiru s cislem, ktery dostal postou. K volbam se tento papir ani nepotrebuje, jen se NAHLASI jmeno a adresa. Zadne obcanky (ty tu vubec nemaji) nebo pasy k nicemu nepotrebujete....

Vysledek voleb nevalny.... rano jsem se bavila s jednou maminkou ve skole, ze volila POPRVE v zivote. Vysledky v nasem obvode budou pry az kolem poledne - volilo MOC lidi;-)
Jedina dobra zprava je, ze Strana zelenych ziskala 1 misto v parlamentu. Tak slava :-)

No comments:

Post a Comment