Monday 2 January 2012

Vanoce II/ Christmas take 2

Bohuzel se nam porouchal pocitac, tak fotky pridavam az ted.
We had problems with our computer, so photos are a bit late.














3 comments:

  1. Kami, to jsou hezké fotky! Dětem to moc sluší a pesan pořádně vyrostl. Vidím, že kombinuješ anglicko-české Vánoce - co říkají domorodci na malé cukroví a vánočku?
    Celé rodině přeji všechno dobré v novém roce!
    Helena

    ReplyDelete
  2. Helenko, moc dekuju a tobe take preju stastny novy rok !
    Ja jsem cukrovi dala kamaradkam v tech papirovych pytlikach a moc jim to chutnalo. Anglicka rodina uz je jinak zvykla a taky jim to vsem chutna. Alfiemu moc nechutna bramborovy salat, ale snad si zvykne ;-) Me jen strasne dlouho trvalo vypilovat ty recepty, aby to slo vsechno udelat z mistnich surovin. Nastesti je tu ted spousta polskych obchodu (a ve skoro kazdem Tescu byva plny regal polskych potravin!), takze se daji sehnat nahrazky a hodne jich prodava i potraviny od nas z Cech. Takze je to tu ted dobre. Ne jako pred 15 lety, kdyz jsem sem prijela :-)

    ReplyDelete
  3. Kami, přeji pokojný a šťastný nový rok. Jak to, prosím tě, ještě při vánočním bláznění stíháš..takové krásné věcičky. Ty taštičky bych určitě užila na nějaké nezbytnosti :). Prostě vánoční atmosféra se vším všudy. My jsme dneska vyhodili stromeček. Je tu hned víc místa :).

    ReplyDelete