Tuesday 6 September 2011

Tip na vylet a nejlepsi recepty/ Trip Idea and the best recipe book













Vzdycky, kdyz jsme v Norfolku na vikend, zajedeme se podivat do pekarny ve vetrnem mlynu - Bircham Windmill. Je to jedno z mych nejoblibenejsich mist v UK. Delaji tam ty nejlepsi buchty a chleba na svete. Dovolim si napsat, ze jejich mrkvove mufinky nemaji konkurenci!! Na jare jsem si tam koupila knizecku s jejich recepty a musim rict, ze je to knizka, kterou pouzivam skoro kazdy den. Tak pokud nekdy zavitate do Norfolku, nezapomente se tam podivat :-)

When we go up to Norfolk for a weekend we always visit Bircham Windmill. It is one of my favourite places in the UK. They make the best cakes and bread. You can also buy very good quality flour there. I thing that their carrot cake is the best in the world! I bought a recipe book there in the Spring and it is now my most used recipe book - I use it nearly every day. So, if you are ever in that part of the world, do not forget to visit :-)

4 comments:

  1. Tééda, to vypadá lákavě, tolik dobrot!! Jen mi chybí receptíky ;-)) V dohledné době se do Anglie bohužel nechystáme :-)
    Zuzka

    ReplyDelete
  2. Zuzko, urcite postupne pridam recepty :-) Hodne je jich psano i pro bezlepkovou dietu (pro Steknu), tak se budu snazit to sepsat!

    ReplyDelete
  3. Your knotted bread looks fantastic!

    ReplyDelete
  4. Thank you, Hannah - I am planning to post the recipe - hopefully soon :-)
    I have managed to post for Baking challenge this time, I'm soooo excited - have been thinking about it for ages. I was worried that I'm going to forget!

    ReplyDelete