Saturday 23 October 2010

Piccadilly Circus




Vcera jsem byla po strasne dlouhe dobe v centru. Byla jsem tam pracovne a nezapomenla si vzit fotak!! Tak snad uz na to budu ted myslet vic a nebudu sem davat jen fotky z bytu ;-)
Vyfotila jsem znamou sochu 'Erose' - jedna se o sochu jeho bratra, dvojcete Anterose, ale vetsina populace si mysli, ze je to Eros. Je to zname misto na setkavani. Lide si davaji sraz pod Erosem ;-) - je to hned u vychodu metra.
Take se Anglicky rika, ze je nekde rusno jako na Piccadilly Circusu - neco jako porekadlo u nas - ze je nekde rusno jako na Vaclavaku.
Posledni fotka je muj studentsky obed - dnes mam cely den na sepsani moji prvni letosni eseje - ted mam poledni pauzu ;-) a tak, jak se ted ucim nemame doma nic k jidlu - takze je to takove co dum dal....Daniel jel s detma na vylet a cestou domu se stavi v supermarketu ;-)

3 comments:

  1. Fotky jako vždy překrásné!
    Máte u mne na blogu něco, přijďte se prosím podívat. Díky.

    ReplyDelete
  2. Mamma-K moc zdravím do Londýna. Objevila jsem tvůj blog náhodou přes Míšu-Velchi. Máš to tu moc prima, útulné a domácké :). Koupila jsem si nedávno pekárnu..a tady jsem zůstala koukat co všechno se dá upéct..nejvíc mě tedy dostal chleba v květináči. Pročítat jsem moc nestihla..spíš jen ty recepty, ale ráda se budu vracet pokud to nevadí. Mija http://www-eternity.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Jeee, moc dekuju Miso a Mijo!
    Moc rada 'vidim' a poznavam sve ctenarky!
    Vse rada prozkoumam, az dopisu esej - uz to skoro mam. Teda spis, uz nic lepsiho nevymyslim ;-)

    ReplyDelete