Thursday 9 September 2010

Tomten



Blizi se Alfieho narozeniny, tak jsem tentokrat zacala uz s predstihem vyrabet darek (aby to nedopadlo jako s tim svetrem ;-) ). Mame takovou rodinnou tradici - obdarovany u nas v rodine dostane vzdy knizku a rucne delany darek a pak jeden 'normalni'.
Alfie miluje knizku 'The Tomten and the fox' a tak jsem mu skritka usila.

Jinak jako obvykle nestiham. Dva dny v tydnu pracuju v kancelari, v pondeli budu zase pomahat ve waldofske playgoup (ano, ano vratila jsem se tam) a jeste od rijna zacinam opet studovat. Jsem moc zvedava, jak to budu stihat... No ale uvidime.
Mam pocit, ze toho stihnu vic, kdyz toho mam hodne ;-)

Jo a abych nezapomnela - prisel mi po tydnu a pul!!!! britsky ridicak. Tohle tady miluju - da se to vyridit postou a je to rychle :-) Musela jsem si to uz vymenit, cesky mi na Sylvestra propadal a ta predstava, ze bych si to mela vyrizovat o dovolene v Cechach mne desila. Takze jsem to riskla vymenit tady. Ne teda, ze bych ten ridicak k necemu potrebovala, ehm ehm ;-)
Takze mne jeste cekaji jizdy... uaaaaa.

2 comments:

  1. Kamco, moc ti to preju, ze se vsechno dava do kupy!! Uz bylo na case, zaslouzis si chvilku klidu. Kdy se za mnou prijedete podivat? Dlouho jsme se nevidely:-(

    ReplyDelete
  2. Zuzko, nechces prijet ty? A nebo prijedeme i s Eliskou o prazdninach. Budou koncem rijna :-)
    A co ty, uz jsi zpatky?

    ReplyDelete