Tuesday 8 January 2013

Novy rok/ New Year

Vanoce za nami a ani jsem to nestacila poradne vyfotit. Tak Vam vsem preji opozdene stastny novy rok a at se Vam vydari to, co si prejete.

Ja, ac si nikdy nedavam zadna predsevzeti jsem pravidlo letos porusila. S kamaradkou jsme se daly dohromady a rozhodly se, ze si cely rok nekoupime zadne nove obleceni.. Odolala jsem uspesne povanocnim slevam, coz si myslim, byl ten nejtezsi usek roku a jsem zvedava, jak a jestli to obe vydrzime!

A jake predsevzeti jste si dali vy?


Happy New Year to all my readers! Thank you for popping in during the year!

I have made a new year's resolution - a break from my tradition of never making any. My friend and I have decided not to buy ANY new clothes all year. I think that the most challenging time of year is behind us: The January sales. Let's see how we get on!

How about you, what is your challenge?



3 comments:

  1. Kami, přeji celé rodině všechno dobré v novém roce!
    To předsevzetí je zajímavé, jaký je důvod? Nemusím mít každý kloucek, který vidím, ale celý rok...
    A moje předsevzetí - raději si je nedávám a když už, tak je nahlas neříkám :o)
    Moc zdravím, Helena

    ReplyDelete
  2. Helenko, moc dekuju za prani a preju vse nej v novem roce! Prave jsem obdivovala tvoji kostlivcovou deku a moc se mi libi. Take mam ve skrini nekolik nedokoncenych kostlivcu!
    Ja si prave predsevzeti nikdy nedavam.. a tak jsem se rozhodla to porusit :-)
    Je to z protikonzumniho dovodu. A prave davam dohromady sukni z latky z charitativniho obchodu za £1 :-D Tak doufam, ze tu aspon pribude par napadu a modelu. Protoze vlastnorucne vyrobene obleceni se nepocita :-D a nemelo by to vse byt moc vazne...

    ReplyDelete
  3. What a great goal - I'll be interested to see how you get on. Happy (belated) new year :o)

    ReplyDelete