Friday 1 June 2012

Getting ready for the Jubilee/ Pripravy na oslavu

Ceka nas dlouhy vikend. Mame volno i v pondeli a utery, protoze kralovna Alzbeta II. slavi 60 let kralovani. Po obede bude oslava ve skole a zitra bude vesnice poradat dobrocinnou oslavu u kostela a vecer v kulturnim dome. Takze vsichni peceme a zdobime co muzeme :-)Hlavne, at neprsi!!!!

4 comments:

  1. Kami ty seš aktivní teda... jak vy to ženy děláte. Já si pořád plánuju co všecko vyrobím a nakonec... nic. Jsem ráda, že stíhám základní věci. Energie se do mě počátkem jara nevlila žádná, naopak se vyrojilo plno mých neřešených zdravotních problémů... asi stáří, či co.
    Vítek má dietu na slinivku a měl by omezit maso. Myslíš, že bys mohla zahltit svůj blog nějakými dobrými, - hlavně rychlými vegetariánskými recepty? Jo a nesmí ani pohanku a kukuřici ani brambory. Prozatím. Jsem ti to ulehčila, co? :o))

    ReplyDelete
  2. Se mi líbí, jak si umíte užít královniny narozeniny :).

    ReplyDelete
  3. Kami nebylo by možné vytvořit štítky na recepty..např. polévky, chleba..a ták :). Nebo tu někde jsou? Ráda bych se vrátila k tvým receptům a nevím kam přesně šáhnout. Děkuji

    ReplyDelete
  4. Mijo a Ayo, budu se snazit dat stitky na vsechny recepty - na vetsine jsou, snad. Je to vzdycky dole pod clankem. Ale jeste to vsechno prohlednu a dodelam :-) Ale jinak jsem rada, ze se vam recepty hodi!!!

    ReplyDelete