Thursday 1 December 2011

Pokorila jsem strach/ I conquered my fear..






Mela jsem strasny strach z rizeni auta. Jenze zivot na vesnici s detmi uz neni skoro mozny bez auta. Autobusy drahe a nespolehlive (nekolikrat uz jsem prisla k doktorovi o pul hodiny a dele pozde...) a nejezdi kam potrebujeme. To, ze budu muset na vesnici ridit jsem vedela, nez jsme se stehovali. Uz nekolik let jsem to odkladala a v Londyne jsem na to proste nemela odvahu. Hned par dni po prestehovani jsem sla na mistni charitativni veceri a sedla jsem si vedle istruktorky :-) A po trech mesicich mam DOKONCE uz i svoje auto a kamaradku :-)
Mame ted pred sebou velmi perny mesic, kalendar je zaplnen detskymi predstavenimi a zpivanim koled. Zitra je ve skole vanocni bazar a deti maji donest buchty a dorty na prodej. Musela jsem se hodne vybicovat, konkurence je velika. Bohuzel minule moje mufinky nikdo nechtel neb byly bez ozdob :-DDDD

..Of driving and I am now even driving my own car :-)
A very busy time of the year has started. Our diary is full of nativity performances, carol singing and visits. There is going to be a Christmas fair at Eliska's school tomorrow and we were asked to make cakes for sale. Competition is VERY stiff so I had to try harder this time (only because last time I made very plain cup cakes and nobody wanted to buy them) :-)

7 comments:

  1. Držím ti pěsti v řízení auta...jsem na tom úplně stejně...po devíti letech. Muffinky vypadají dost vesele..budou se prodávat jedna radost.

    ReplyDelete
  2. Klobouk dolů drahá. Mně tvrdne řidičák již 11 let v peněžence a na vesnici kvůli svému strachu- až fobii teda nechci. :o)

    ReplyDelete
  3. Aranel a Ayo,dekuju! Ja mam ridicak 16 let a teprve ted jezdim... takze neni pozde! A taky kolik me staly ty kondicni jizdy ehm, ehm a deti potrebuji rozvoz do krouzku.. ted uz proste musim. Ale jeste pred 3 mesici bych vam tvrdila, ze jezdit nebudu nikdy :-)

    ReplyDelete
  4. You have been very busy!
    Well done on the driving - no matter how much I try I can't master that one.
    Your advent wreath is very pretty :o)

    ReplyDelete
  5. Kami- super!!! To jsi můj veliký vzor, já tvrdím, že řídit budu jedině, až to bude nezbytně nutné:), což tady ve městě nebude asi nikdy. Já teda ,na rozdíl od tebe, nemám ani ten řidičák, ale několikrát do měsíce slyším od muže, že už fakt bych si ho měla udělat:) Zatím to nehrozí:) Mufinky jsou úžasné, hned bych si dala:) Moc zdravíme! Radka

    ReplyDelete
  6. Gratuluji k ježdění, autu i kamarádce :D ta volnost, dostat se kam chceš, kdy chceš - ignoruji teď existenci dopravních zácp - je super, zcela chápu Tvoji radost a moc přeju. Auto je prostě pohodlnější, co se dá dělat. Přeji mnoho krásných kilometrů bez nehod a technických závad. Děti i muffiny vypadají skvěle ;). Jaký byl vánoční bazar?

    ReplyDelete
  7. Gratuluji! Já se k tomu chystám už takovou dobu..možná až se přestěhujeme na vesnici (člověk nikdy neví) :))) tak to prostě jinak nepůjde.

    ReplyDelete