Sunday 20 March 2011

Eliska

Eliska namluvila 'reklamu' pro charitu Save the Children. Je to nase sikulka! Vubec se ji do toho nechtelo, ale svagrova ma kamarada, co to potreboval v pondeli odevzdat a hledal vhodnou mladou slecnu se srozumitenou vyslovnosti. Takze to v sobotu, za pomoci tchyne natocili. Vysledek posudte sami :-)

4 comments:

  1. Kami, výsledek je nádherný, teda ne že bych tomu rozuměla(prostě jazyky mě nějak minuly:(),ale ten hlásek a celkový dojem je moc krásný!!! Máte tak šikovné děti!!!Mějte se krásně!!!Radka

    ReplyDelete
  2. Kamčo aj taky moc nerozumím, ale "reklama" je zajímavě zpracovaná. Na Japonsko teď hodně myslím...mám tam přátele, ne o všech vím, že jsou v pořádku. Je skvělé, že existují podobné projekty.

    ReplyDelete
  3. Eliška má moc sympatický hlas. Klidně si ji umím představit jak namlouvá nějakou animovanou pohádku. Paráda.

    ReplyDelete
  4. Ale co to stalo premlouvani, nez to natocila (nastesti jsem u toho nebyla).... Nam rekla, ze brecela, aby se pry vcitila do role :-DDD A ma slibene morce (Ayo) a pry koupi i jedno pro bratra.
    Jinak tato konkretni reklama je na zviditelneni chudoby deti tady v UK. Charita ale dela projekty po celem svete, tedy ted i v Japonsku.
    Mijo, snad to s tvymi znamymi dopadne dobre!

    ReplyDelete