Monday 19 November 2012

Vanocni jarmark

V patek jsem byla s pritelkynemi z siciho krouzku prodavat nase vyrobky na vanocnim jarmarku. Vim, ze jsem si tu ztezovala, ze netvorim.. ale omluvou mi budiz to, ze krabice byla jeste plna vyrobku od leta :-)a v nedeli jsem mela par hodin vyclenenych k siti. Usila jsem medveda Borise a dalsi morskou vilu. Tot vse. Od leta jedine, co jsem udelala.. Ale trh se nam povedl a mame dalsi clenky do krouzku!


Wednesday 14 November 2012

Co je u nas noveho?

Bohuzel mi nezbyva vubec zadny cas se venovat blogu. Zacala jsem znovu pracovat, novy semestr ve skole a k tomu obe deti zacaly nove skoly. Tvoreni slo uplne stranou... ale jinak to nejde. Zatim.
Tak se s vami alespon podelim o par fotografii. Eliska oslavila desate narozeniny a na Martina jsem se vydali do Londyna na ceskou ambasadu. Po hodne dlouhe dobe jsem se setkala s kamaradkami z ceske skoly. Bylo to moc pekne dopoledne a pak jsme se presunuli do kina v Hammersmithu, v Londyne na ceskou pohadku. V tomto kine se porada cesky filmovy festival kazdym rokem. Uz tam chodim 15!!! let. Chodli jsme tam s manzelem na rande... jo, kde jsou ty casy :-)