Tuesday 27 December 2011

Vanoce/ Christmas

Cas pred Vanoci u nas byl letos velmi plny a tak nebyl cas na blog. Doufam, ze jste si uzili klidne a pohodove Vanoce a preji vsem ctenarkam a ctenarum stastny novy rok :-)

The weeks before Christmas have been very busy this year so I didn't have time for the blog. I hope you all had a wonderful Christmas and I wish you all a Happy New Year :-)

Thursday 1 December 2011

Pokorila jsem strach/ I conquered my fear..






Mela jsem strasny strach z rizeni auta. Jenze zivot na vesnici s detmi uz neni skoro mozny bez auta. Autobusy drahe a nespolehlive (nekolikrat uz jsem prisla k doktorovi o pul hodiny a dele pozde...) a nejezdi kam potrebujeme. To, ze budu muset na vesnici ridit jsem vedela, nez jsme se stehovali. Uz nekolik let jsem to odkladala a v Londyne jsem na to proste nemela odvahu. Hned par dni po prestehovani jsem sla na mistni charitativni veceri a sedla jsem si vedle istruktorky :-) A po trech mesicich mam DOKONCE uz i svoje auto a kamaradku :-)
Mame ted pred sebou velmi perny mesic, kalendar je zaplnen detskymi predstavenimi a zpivanim koled. Zitra je ve skole vanocni bazar a deti maji donest buchty a dorty na prodej. Musela jsem se hodne vybicovat, konkurence je velika. Bohuzel minule moje mufinky nikdo nechtel neb byly bez ozdob :-DDDD

..Of driving and I am now even driving my own car :-)
A very busy time of the year has started. Our diary is full of nativity performances, carol singing and visits. There is going to be a Christmas fair at Eliska's school tomorrow and we were asked to make cakes for sale. Competition is VERY stiff so I had to try harder this time (only because last time I made very plain cup cakes and nobody wanted to buy them) :-)